Worldwide Photowalk 2011

18 09 2011

Det börjar dra ihop sig till årets upplaga av
Scott Kelby’s Worldwide Photowalk! 1-2 Oktober.

Evenemanget som anordnas för fjärde gången är en världsomspännande social sammankomst för fotografer och fotointresserade, oavsett kunskapsnivå. Poängen är att träffas, plåta och utforska sina omgivningar och prata om fotografi men framförallt ha kul! Med tiden har det växt till en världsomspännande rörelse med omkring 20000 deltagare årligen på närmare tusen platser runt HELA världen. I år anordnas inte mindre än 932 fotopromenader på ungefär lika många platser, varav flera i Norden.
Att delta är helt gratis, utan förpliktelser mer än att ha kul och träffa likasinnade. Antalet platser per promenad är dock begränsat till 50. Du kan efter evenemanget välja ut två av dina bästa bilder från promenaden till en tävling där finalisterna har möjlighet att vinna fina priser. Deltagande i tävlingen är emellertid helt frivilligt.

Allt du behöver för att gå med är ett glatt humör, en kamera och rejäla skor. När promenaden är över samlas man för mat eller fika på lämplig plats som avtalas i förväg.  Anmälan sker via Worldwidephotowalk.com.
För egen del kommer jag att gå promenaden i Malmö på söndagen där det i skrivande stund finns 15 platser kvar, men de går snabbt åt så passa på om du vill vara med.

För uppdateringar om evenemanget kan du följa med på Facebook eller Twitter (hashtag #WWPW).Where everyone learns Photoshop - National Association of Photoshop Professionals

Arrangemanget anordnas av NAPP – National Association of Photoshop Professionals.
Where everyone learns Photoshop - National Association of Photoshop Professionals

Annonser

Åtgärder

Information
%d bloggare gillar detta: