Spam spam spam spam

27 01 2011

Spamalot! Såg den, älskade den, köpte T-shirten! Det var med mycket höga förväntningar som gänget intog Nöjesteatern på lördagskvällen, med löften om flygande kor, svalor med kokosnötter och en och annan skinka på burk. Är det överhuvud taget möjligt att göra Monty Python på svenska? Självklart inte, men ändå är det precis vad de lyckats med, dessutom på ett mycket värdigt sätt med en helt fantastisk ensemble. Jag hittade faktiskt bara ett enda nödrim…som i sin tur var översatt från ett annat nödrim. Pytoneskt alltså!

Att vi skulle varit nära att skratta ihjäl oss vore ett understatment, jag hade personligen akut andnöd större delen av förställningen. Alla som sett “Holy Grail” känner igen handlingen, fast med ett par överraskningar här och var…utan att avslöja för mycket ;)

Ni som inte redan sett Spamalot, gör det! Det finns fortfarande biljetter (drygt 600 spänn men det är värt vartenda öre), med extra föreställningar kommer man fortsätta spela in i april och till hösten görs en ny uppsättning i Stockholm. Henke som redan sett den en gång innan siktar på att göra ett hat-trick framöver och jag tänker inte vara sen att haka på.

Och den stora frågan: hur flyttar kokosnötter till tempererade områden? Tja, det lär vi nog aldrig få svar på, hehe ;)

Annonser

Åtgärder

Information
%d bloggare gillar detta: